VRD enthousiast over loopbaandagen in Emmen

Op 17, 19 en 20 november verzorgde Balans Loopbaancoaching, samen met loopbaanprofessionals De Lange & Partners en ’t Leerruim, de loopbaandagen ‘’Bouwen aan een droombaan’’ voor de Veiligheidsregio Drenthe. Lees hier hoe zij de dagen ervaren hebben:

Wij hebben Carla Hendriksen, Regina van Wattum en Tineke Roeda gevraagd om voor de medewerkers van de brandweer Emmen een aantal workshops te organiseren.

Het doel van de workshops was om medewerkers te stimuleren en inspireren om met hun loopbaan aan de slag te gaan.
De drie adviseurs hebben samen een leuk en inspirerend programma in elkaar gezet, waarbij zij gebruik hebben gemaakt van hun eigen expertise. Erg leuk was dat zij met hun aanpak en de thema’s van de workshops, goed aansloten bij de doelgroep brandweermannen.
Rode draad was het bouwen aan je tweede droombaan. In iedere workshop kreeg men een bouwsteen voor de volgende workshop. Zodat men aan het einde van de dag een aantal bouwstenen had, waar men verder mee kan.

De drie adviseurs hebben door hun enthousiasme, een leuk, interactief programma neergezet. De workshops waren kort, inspirerend en interactief. Aangezien brandweermannen houden van actie en resultaat, is deze vorm ook zeer geschikt.

Wij bevelen Carla, Regina en Tineke dan ook van harte aan bij andere Veiligheidsregio’s of voor doelgroepen die houden van een actieve vorm van met je loopbaan aan de slag gaan.

Janna Kuipers en Leonie Huigen
P&O adviseurs Veiligheidsregio Drenthe

Ook interesse?
Wij verzorgen loopbaanprogramma’s specifiek voor uw organisatie.  We gaan graag in gesprek over uw wensen en de mogelijkheden.

Tineke Roeda, 06 190 29 399. Of mail naar info@balansloopbaancoaching.nl.