Over Balans

Als je mensen wilt laten bewegen, moet je weten wat mensen beweegt

Balans Loopbaancoaching is het bedrijf van Tineke Roeda, die samen met professionele partners in specifieke vakgebieden haar klanten helpt met (levens)loopbaanvragen.

‘’Het is mijn missie om mens en organisatie tot ontplooiing te laten komen’’
Mijn eigen ontwikkeling heeft daarin een belangrijke rol gespeeld. Al vroeg werd ik, als voortijdig schoolverlater, geconfronteerd met mezelf en mijn positie op de arbeidsmarkt. Ik was toen 16 jaar en kan me deze periode nog goed herinneren. Het heeft mij gesterkt in het maken van bewuste keuzes ten aanzien van mijn werkwensen en mogelijkheden en welke investeringen nodig zijn om daar te komen. Het was mijn weg met hoogte- en dieptepunten. Ik kijk er met dankbaarheid op terug. Ik ben uiteindelijk, met hulp, gekomen waar ik wilde zijn.

”Tineke is een zeer doortastende, professionele loopbaancoach en daarnaast een ontzettend fijne persoonlijkheid om mee te werken. Met veel gevoel weet ze op deskundige wijze de juiste tools toe te passen waardoor je loopbaanvraag helder wordt, maar nog belangrijker: beantwoord wordt. Ze reikt je de handvatten aan die je daarvoor nodig hebt. Tineke als persoon heb ik als warm ervaren, oprecht betrokken in jou als persoon en met een intrinsieke drive je verder te helpen op je (loopbaan)pad.” (Camilla Jongst, accountmanager)

Samenwerken
Balans Loopbaancoaching biedt coaching, loopbaanbegeleiding, trainingen, re-integratietrajecten aan voor bedrijven en particulieren. Bekijk het concrete aanbod voor werkgevers, medewerkers  en jongeren. Hiervoor werken we regelmatig samen met andere professionals in dit vakgebied waaronder Antoinette Suidhoff van Vierkwartier.
Voor een idee van onze opdrachtgevers: de afgelopen jaren hebben we het vertrouwen gekregen van onder andere BOOM Uitgevers, Zincoat BV, TOMTOM, FrieslandCampina, Postkantoren BV, Royal Haskoning, Veiligheidsregio Drenthe, Gemeente Hardenberg, Alfa College, Jeugdzorg, Justitie, Spie, Menzis.

Vrijblijvend kennismaken
Geïnteresseerd? Dan nodigen we je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. Dat kan bijvoorbeeld ook tijdens een wandeling zijn; we zijn graag met mijn cliënten buiten en in de natuur aan het werk. We zijn ervan overtuigd dat een goede klik tussen cliënt en coach bepalend is voor het resultaat van de coaching. Een oriënterend gesprek stelt ons beiden in staat te bepalen of deze klik er is.

> Contact opnemen