Over Balans

 

Als je mensen wilt laten bewegen, moet je weten wat mensen beweegt.

Het is mijn missie om mens en organisatie tot ontplooiing te laten komen.

Al vroeg werd ik, als voortijdig schoolverlater, geconfronteerd met mezelf en mijn positie op de arbeidsmarkt. Ik was toen 16 jaar en kan me deze periode nog goed herinneren. Het heeft mij gesterkt in het maken van bewuste keuzes ten aanzien van mijn werkwensen en mogelijkheden en welke investeringen nodig zijn om daar te komen. Het was mijn weg met hoogte en dieptepunten! Ik kijk met dankbaarheid terug dat ik, met hulp, gekomen ben waar ik wilde zijn. Uiteindelijk is dit mijn vak geworden; al 25 jaar begeleid ik mensen bij hun loopbaanvraagstukken en ondersteun ik organisaties bij het proces van in-door en uitstroom. Een goede match tussen mens en organisatie, tussen kwaliteiten en resultaten, tussen passie en missie. Uiteindelijk gaat het mij om een bijdrage te leveren aan ontwikkeling, succes en groei.

De coaching, loopbaanbegeleiding, trainingen, re-integratietrajecten bied ik aan voor bedrijven en particulieren. Regelmatig werk ik samen met andere professionals in dit vakgebied waaronder Antoinette Suidhoff van Vierkwartier.

Geïnteresseerd? Dan nodig ik je van harte uit voor een vrijblijvend gesprek. Ik ben ervan overtuigd dat een goede klik tussen cliënt en coach bepalend is voor het resultaat van de coaching. Een oriënterend gesprek stelt ons beiden in staat te bepalen of deze klik er is.

Graag draag ik bij aan een optimale match tussen mens en organisatie.

Tineke Roeda