Voor werkgevers

Balans Loopbaancoaching ondersteunt organisaties bij het proces van in-, door en uitstroom. Een goede match tussen mens en organisatie, tussen kwaliteiten en resultaten, tussen passie en missie. Daar gaan we voor.

Coaching is een van de manieren waarop Balans Loopbaancoaching bedrijven kan ondersteunen. We richten ons op de persoonlijke en professionele ontwikkeling van medewerkers.  Hoe ontdekt de medewerker zijn dagelijkse gedrag en leer hij of zij de belemmeringen om te zetten in effectief gedrag?

Heeft u coaching van een team medewerkers nodig? Of wilt u teambuildingsdagen en teamtrainingen geven, bijvoorbeeld om samen een nieuwe koers te bepalen of effectiever met elkaar te communiceren? Balans Loopbaancoaching biedt een programma dat  speciaal is ingevuld voor uw organisatie.

Balans Loopbaancoaching verzorgt ook assessments. Met behulp van professionele instrumenten bepalen we of een kandidaat geschikt is voor een functie of bepalen we welke route en mate van ondersteuning de medewerker nodig heeft om succesvol te functioneren.

In dit aanbod werken we soms samen met andere professionals in dit vakgebied, waaronder Antoinette Suidhoff van Vierkwartier.