Teamcoaching

Een sterk team als basis van succes

Zit jouw team in een hectische periode en kan het wel een steuntje in de rug gebruiken? Is jouw team is nog niet echt een team? Of zijn de medewerkers zich nog te weinig bewust van de gezamenlijke koers? Dan kan teamcoaching een uitkomst zijn.

Balans Loopbaancoaching helpt jou graag met het succesvoller communiceren en functioneren van teams. In onze ervaring heeft een succesvol, of liever gezegd sterk team een hoge kwaliteit van interactie en een hoog commitment op de doelen.

Interactief en resultaatgericht

De coaching of trainingen maken we op maat, natuurlijk want de behoefte van de organisatie is leidend. Dit kan bijvoorbeeld gaan over:

  • het samen bepalen van een nieuwe koers
  • effectiever communiceren
  • het geven en ontvangen van feedback.

In overleg met onze opdrachtgever kiezen we een werkwijze en programma die aansluit bij de doelgroep. Interactief en met oog voor resultaat, zodat medewerkers geïnspireerd worden om er verder mee aan de slag te gaan.

Wat onze opdrachtgevers erover zeggen

In de afgelopen jaren heeft Balans Loopbaancoaching verschillende teamcoachingstrajecten verzorgd, onder andere voor Jeugdzorg, Veiligheidsregio Drenthe, Vitree en UWV. Ze vertellen zelf op welke manier hun teams resultaat hebben gehad bij de trainingen en coaching.

‘’…….

‘’……

Interesse of meer informatie?

Heb je interesse voor teamcoaching of teamtraining of wil je meer weten over onze mogelijkheden? Mail of bel ons.