Loopbaandagen bij Veiligheidsregio Drenthe

Loopbaandagen bij Veiligheidsregio Drenthe

Balans Loopbaancoaching organiseert op 17, 19 en 20 november de loopbaandagen ‘’Bouwen aan een droombaan’’ voor de Veiligheidsregio Drenthe, samen met loopbaanprofessionals De Lange & Partners en ’t Leerruim. Met het programma ‘’Bouwen aan een droombaan’’ wil de VRD haar medewerkers ondersteunen bij loopbaanvragen als ‘ Ik wil me graag verder ontwikkelen, maar ik weet niet goed in welke richting?’, ‘Ik zie er tegenop om een opleiding te beginnen, hoe maak ik de stap voor mezelf wat kleiner?’ of ‘Hoe check ik mijn balans; wat geeft mij energie en wat vind ik belangrijk in mijn werk?’

Deelnemers kunnen aan de slag in 6 workshops, met diverse onderwerpen die uitnodigen om stil te staan en daarnaast ook concrete plannen te maken. Met bijvoorbeeld de 4 elementen (vuur, water, lucht en aarde) om jezelf te typeren en je vooral af te vragen waar jouw krachten liggen. Of de Loopbaanpitstop XS met de centrale vraag: wat is jouw drive en wat zet jou in beweging? Ook praktischer zaken als het ondernemersplan en een CV anno nu staan op het programma.

Interesse?

Heeft u voor uw medewerkers interesse in een dergelijk loopbaanprogramma, neem dan contact op. We gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden.

Tineke Roeda, 06 190 29 399. Of mail naar info@balansloopbaancoaching.nl