Denken in mogelijkheden….

Veenoord, 30 juni 2017

Op onze vraag om een ontwikkelassessment op maat voor te stellen ten behoeve van een nieuwe werknemer in de functie van Technisch Commercieel Medewerker binnen Zincoat BV, zijn wij na het afstemmen van het voorstel van Tineke met Balans Loopbaancoaching gaan samenwerken.

We zijn enthousiast over de voorbereiding, het bespreken en de uiteindelijke inhoud van het assessment. Alle onderdelen die wij als werkgever willen zien zaten in het assessment, beknopt en duidelijk. Vanaf het eerste contact met Tineke zijn we gaan samenwerken, het mooie aan het geheel is dat zowel werkgever als de toekomstige werknemer meegenomen wordt in het traject, wat zijn de verwachtingen en wat is mogelijk.

De kracht van Tineke is haar enthousiasme, de persoonlijke benadering van een professional, gericht op het passen in de functie en oog houden voor de mens.

Denken in mogelijkheden…..

Tijdens en na het traject is met alle betrokkenen het eindresultaat uitgebreid besproken, een helder en informatief eindgesprek waarna -in onze situatie- werknemer enthousiast is gestart aan zijn nieuwe loopbaan.

Daarnaast feedback van Evert, tevens onze accountant binnen Zincoat.
Evert was erg tevreden met de gunstige offerte en beoordeelt als P&O functionaris de samenwerking en diensten van Tineke als een juiste prijs-kwaliteit verhouding.

 

Groetjes vanuit Veenoord

Zincoat BV

Personeelszaken,

Evert de Jonge

Lilian Slip Pomp