Ik heb zo’n BOOST gekregen!

Het begin van mijn nieuwe baan

Na een dienstverband van ruim 25 jaar in de offshore, wilde ik rond gaan kijken voor een andere baan waar ik meer regelmaat en rust kon vinden. Ik kwam een advertentie tegen bij de firma Zincoat, waar een functie commercieel technisch medewerker binnendienst werd gevraagd. Na een uitnodiging en een aantal gesprekken kwamen werd ik aangenomen.

Via het bedrijf kreeg ik begeleiding van Tineke Roeda, mijn loopbaancoach, om te onderzoeken in hoeverre deze functie bij mij past en hoe ik me het beste kon ontwikkelen.Tineke is een geweldig mens met ervaring, ze gaf mij zoveel rust, duidelijkheid en input. Ik heb een aantal testen af moeten leggen waar ik zeer positief in scoorde, dit was boven mijn verwachting. Mijn loopbaancoach gaf meerdere keren aan dat ik het kon, en ja, ik heb het gedaan, en voelde me ontladen met een superpositief gevoel.

Dit ontwikkeltraject heeft mij zo’n boost gegeven. Ik ben vol energie aan de slag gegaan als commercieel technisch medewerker binnendienst. Regelmatig heb ik contact met mijn loopbaancoach, en ik moet zeggen, dit is een super goede ervaring voor mij geweest en geeft alles een BOOST.

Beste Tineke, je bent een prachtmens. Nogmaals hartelijk dank voor de goede begeleiding en dit geweldige traject.

Gr Bert.