Ervaringen Teamcoaching Vitree

Ervaringen Teamcoaching Vitree

Wij zijn de teamcoaching ingegaan met het gevoel dat we het deden omdat hogerhand dat wilde. Gedurende het traject kwamen we er al gauw achter dat we er zeker profijt van konden hebben.

Tineke heeft ons gecoacht en geholpen dingen te zeggen die wel in de wandelgangen in het rond gingen maar niet tegen mensen werden gezegd. Ze heeft ons geholpen open en eerlijk met elkaar in gesprek te gaan. Hoe kunnen we elkaar feedback geven zonder dat het negatieve kritiek is. Gedurende het traject hebben we veel ups and downs gehad.

Hier heeft Tineke ons goed in gesteund en geholpen en ons weer goed alert gemaakt dat de klant de dingen misschien anders ziet dan dat wij het doen.

Nu het traject is afgerond is er veel veranderd. We zetten ons als secretariaat goed en sterk als 1 team neer. Hierbij krijgen we ook de steun van hoger hand. De sfeer is onderling sterk verbeterd en men durft elkaar aan te spreken op dingen die we doen of die we juist nalaten te doen. We hebben ook een teamfoto gemaakt en krijgen er leuke reacties op. We zijn continu bezig met ons team helder en duidelijk neer te zetten. Mensen vinden dat ook prettig en weten waar ze aan toe zijn. Mensen komen nu heel anders op het secretariaat binnen en beginnen een andere beeldvorming van ons te krijgen.

Kortom het gaat de goede kant op. We zijn nog wel druk doende maar we zijn zeker verder op het positieve pad waar Tineke ons naartoe heeft geleid.

Team Secretariaat Vitree