Ervaringen individuele coaching

Ervaring Claudia met Individuele coaching

Ik werkte als Leidinggevende van een secretariaat te Lelystad. De interne communicatie binnen dit team was niet helemaal wat het moest zijn, dus werd er door de teamleiders besloten om een teamcoaching en een individuele coaching voor mijzelf te gaan starten. Hierbij is de hulp en ondersteuning van Tineke Roeda ingeroepen.

Tijdens dit traject is er voor mij een hoop duidelijk geworden. Leiding geven aan een onrustig team is geen makkelijke taak kan ik je zeggen. Je moet genoeg ervaring hebben op gebied van leiding geven en die miste ik grotendeels. De manier van leiding geven die ik gewend was vanuit de sportbranche was een tikkeltje anders. Ik liep steeds tegen de zelfde feiten aan en dat kwam mijn functie en positie binnen het team niet ten goede. Samen met Tineke ben ik gaan kijken hoe we dit konden veranderen en ik hier sterker kon uitkomen.

Tijdens dit traject ben ik een hoop oud zeer tegen gekomen waarvan ik dacht opgeruimd te hebben. Het was voor mij heel intensief, maar tegelijkertijd ook een hele bewustwording. Het werd mij al gauw duidelijk, dat er geen klik was tussen mij en het team en ik niet meer wilde doorgaan met mijn huidige functie.

Tineke vertelde mij steeds dat het gaat om het volgen van je hart en het aanwenden van je creativiteit om je dromen te verwezenlijken. En dat ben ik ook gaan doen.

Door deze keuze is er een enorme last van mijn schouders gevallen. Dankzij de steun, advies en begrip van Tineke zit heel goed in mijn vel en weet ik waar mijn kwaliteiten liggen.

Ik weet nu hoe ik mijn werkende leven weer verder vorm wil en kan geven.

Claudia van Linden