Meer bereikt dan verwacht

Ervaring met coaching:

Ik had er een andere verwachting van coaching, maar ik heb meer bereikt dan ik had verwacht. Ik heb veel geleerd en heb meer inzicht in mezelf gekregen. Belangrijke inzichten voor mij zijn onder andere;  nieuwsgierig zijn naar de ander, leren kijken vanuit het perspectief van een ander, zodat ik meer begrip krijg voor de ander. Ook heb ik geleerd mezelf mezelf meer te uiten en meer mijn eigen standpunt in te nemen. Aandacht voor de ander, en in gesprek blijven met de ander als ook mijn eigen ideeën en gevoelens te delen.

Dit traject heeft me ook geleerd dat ik me  meer uit, wanneer ik ergens mee zit. “Ik laat mijn rugzak niet meer vollopen”. Ik ben opener geworden in mijn werk, uit me beter en ben niet meer zo gestrest. En wanneer ik er niet uitkom, geef ik aan dat ik hulp nodig heb. Ik heb geleerd hoe ik op een andere wijze van denken en doen, meer voor elkaar krijg.

Ik ben zeer tevreden over de begeleiding van Balans Loopbaancoaching en zal de gesprekken met Tineke zeker missen. De gesprekken zijn een grote steun geweest en ik ben er sterker door geworden, ook voor de toekomstige veranderingen op werkgebied. Inmiddels ben ik veranderd van locatie en van baan en heb het prima naar mijn zin. Ik zie ook het positieve van deze verandering, het geeft me een groter team, meer collega’s en nieuwe contacten.

Wietske de Jong, 60 jaar